Top 10 plaža za djecu

Da bi vam pomoći pronaći plažu gdje ćete zaboraviti na svakodnevne brige, vaša djeca će se igrati u plitkoj vodi, graditi pješčane dvorce i učiti o lokalnim kolegama, donosimo 10 najboljih plaža za djecu i odrasle. Možemo li vjerovati da 10 do izabrati najbolje nije jednostavan zadatak, jer svaka plaža iza nove zaljeva, iza nove, novi u njemu ….

1. BrelaMakarska rivijera donosi lijepe kilometre plaža, osobito Punta Rat u gradu Brelu. Plaža je šljunčana, na ulazu u more pijeska i okružena borovom šumom, koja će također pružiti utočište tijekom najtoplijeg dijela dana. Oko plaže nalaze se brojni ugostiteljski objekti, restorani i barovi gdje se također možete osvježiti. Priroda je ostala netaknuta, a more je kristalno čisto.

2. Rivijera Crikvenica – Prošle godine nismo uspjeli otkriti najbolju plažu Crikvenica. Pješčana plaža Crna mola u Crikvenici i plaža Poli more u Selcu apsolutni su favoriti među kupačima. U plitkoj vodi Black krtica pridružiti sati aerobik u vodi ili pronaći plažu Poli mora biti u lijepoj i čistoj uvali u centru Selca. Širok raspon ponuda za cjelodnevno opuštanje uz more. Svi pristupi također su prilagođeni osobama s invaliditetom.

3. Biograd na Moru – Plaža Dražica nalazi se u samom središtu grada. U pratnji guste borove šume i plaže šetnicom, posut sitnim šljunkom, i nudi malo zabave sajamskih aktivnosti za djecu: tobogan, automobili, metar bazeni, trampolin … Ona također nudi niz malih barova i pubova i ima Plavu zastavu ,

4. Zaton – Zaton pokraj Zadra će vas pozdraviti pješčanim i šljunčanim plažama, dugim oko 1,5 km. Djeca će uživati ​​u plitko more, igranje s rekvizitima i zabavno-obrazovni program pod vodstvom iskusnih animatora, ali možete na miru odmarati u hladu, prisutni smo i iskusni spasioci. Plaža je također ukrašena Plavom zastavom, međunarodnim priznanjem za kvalitetu i čistoću mora i plaže.

5. Baška, otok Krk – Baška glavne plaže Vela Plaža je 2 km duga, a nalazi se u centru grada. Šljunčana plaža, koja može primiti nekoliko tisuća kupača, osim Plavom zastavom ima postupni ulazak u more je plitko i kristalno čisto more s vidljivim dno. Posebno pogodna za djecu i neplivače. Okružen je restoranima i salonom, gdje se možete osvježiti, trgovine i zabavna ponuda. U blizini se nalazi zabavni centar s toboganima i igara, ali također možete iznajmiti pedaline, daske za jedrenje, suncobrana i ležaljki za ugodan odmor.

6. Poluotok Orebić, Pelješac – Trstenica je šljunčana plaža s pješčanim ulazom u more, tako da je posebno pogodna za malu djecu. Na plaži možete iznajmiti opremu za sportove na vodi, ležaljke i suncobrani, hlad, ali i ponuditi gostima vijenac mediteranskim stablima. Long Beach domaćin vrhuncu sezone brojne kupače, pa preporučujemo da što prije pronaći svoje mjesto pod suncem .. orebiškim

7. Nin Rivijera Zadar – Nin laguna, također poznat kao Kraljičina plaža je duga pješčana plaža, idealna za obitelji s djecom i starije osobe. Poznato je i po blatu koja je korištena u ljekovite svrhe još od rimskih vremena. Na Queen’s Beach, djeca mogu graditi pijeska dvoraca u toplim plitkim vodama.

8. Omiš – Gradska plaža je glavno ljetno okupljalište. Kilometraža lijepo uređenih i čistih plaža nudi brojne mogućnosti. Djeca će se najviše sviđa jer je pijeska kaputi blizini rijeka Cetina, odrasli, zbog plićaku i ugostiteljskih objekata na plaži.

9. Lopar, otok Rab – Lopar s 22 pješčane plaže prava je destinacija za selektivno. Još jedna velika prednost je sigurnost kupača, a posebno djece, koja se mogu bezbrižno uživati ​​u plitkom i toplom vodom Rajske plaže.

10. Duće – U blizini Omiša, kilometarska plaža Duće s pijeskom privlači djecu i odrasle. Dok odrasli uživaju u slatkišima i odbojci na pijesku, najmlađi grade dvorce i stvaraju pijesak. Mala i neplivačica također mogu uživati u plitkoj vodi. Plaža je okružena stablima stabla koja pružaju ugodnu hladovinu tijekom dana, a mnogi kafići i restorani nalaze se uz obalu.

top-10-beaches-on-the-adriatic-for-families-with-kids-1-l

Vir: Adriatic

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s